Épületgépészet

2018-ban további bővítéseket hajtunk végre Vállalatunknál, létrehoztuk Önálló üzletággént is működő épületgépészeti csoportunkat.

Épületgépészet

Üzletágunk tevékenységi köre magában foglalja a komfort és ipari létesítmények teljes körű épületgépészeti tervezését, komplett kivitelezését, igény szerinti karbantartását, és üzemeltetését. A feladattól függően magasan képzett szakembereinkkel, vagy szükség esetén magas szaktudással rendelkező alvállalkozóinkkal vállaljuk épületgépészeti feladatok elvégzését. (Csőszerelés, hűtés-fűtés, légtechnika, beüzemelések) Gépészeti munkákat végzünk cégünk generál kivitelezésben lévő projektjein, valamint ettől független gépészeti projektekben is.

Az általunk kivitelezésre került rendszerek jellemzője a prémium minőség, és a gazdaságos üzemeltetés és energia hatékonyság. Beszállítói partnereink széles köre garancia a vevőink által támasztott követelmények maradéktalan kielégítésére, a megfelelő gazdaságossági, és energiatakarékossági szempontokat is figyelembe véve.

Fő célkitűzésünk az újonnan átadott vagy karbantartott gépészeti rendszereinknél a kifogástalan minőség biztosítása, valamint a hatékony és szakszerű ügyfélkiszolgálás.

Referenciáink a teljesség igénye nélkül