FITOUT üzletág

Célunk, hogy a belső terek kialakítását a folyamatosan újuló szerelt technológiák magas szintű alkalmazásával és az építőanyagok fejlődésének állandó nyomon követésével valósítsuk meg.

Fitout szolgáltatásunk bemutatása

Vállalatunk ezen üzletága mint Fitout generálkivitelező az épület tartószerkezeti megépítése után a teljes körű befejező szakipari munkálatok elvégzésére specializálódott. Fitout kivitelezésnél kulcsfontosságú tényező a pontos, terv alapján, szigorúan betartott ütemezés, az egyes munkafolyamatok logikai és technológiai sorrendjének megfelelő kialakítása. Egy működő irodaház belső tereinek átalakítása során az irodaház működési körülményeihez is rugalmasan kell alkalmazkodni a szakembereinknek.

Felkészült szakembereink és szakosodott alvállalkozók szervezett összehangolását is magába foglalja, hiszen ezek a munkálatok építészeti, elektromos és épületgépészeti szakterületen is magas színvonalat és minőséget kívánnak meg. Üzletágunk mindemellett gondoskodik a beépítendő anyagok megrendeléséről és beszállításáról is és igény szerinti tervezéséről.

Referenciáink a teljesség igénye nélkül