adfadsf

Tervezés, kivitelezés

FITOUT


Irodák, kereskedelmi egységek és vendéglátóhelyek
belső tereinek tervezése és kialakítása.

Tervezés, kivitelezés

FITOUT


Irodák, kereskedelmi egységek és vendéglátóhelyek
belső tereinek tervezése és kialakítása.

Tervezés, kivitelezés

Épületgépészet


Komfort és ipari épületgépészeti tervezés,
kivitelezés és karbantartás

Generál

KIVITELEZÉS


Teljes körű szolgáltatás,
az engedélyeztetéstől az átadásig.

Épület üzemeltetés

Facility Management


Megoldásokat kínálunk irodaházak,
retail, kereskedelmi és ipari egységek
üzemeltetésére, karbantartására.

Ingatlan-

FEJLESZTÉS


Lakó-, kereskedelmi és ipari ingatlanok
Zöldmezős beruházások

Bemutatkozik a Telesis Generál Zrt.

Köszönettel vettük érdeklődését cégünk iránt. Szeretnénk Önnek röviden bemutatni működésünket.

Vállalkozásunkról bővebben

Vállalatunkat azzal az elhatározással hoztuk létre, hogy minőségi FITOUT kivitelezéseket valósítsunk meg az iroda és retail piacon. Célunk, hogy a belső terek kialakítását a folyamatosan újuló szerelt technológiák magas szintű alkalmazásával és az építőanyagok fejlődésének állandó nyomon követésével valósítsuk meg.

Későbbiekben a piaci elvárásoknak megfelelve bővítettük szolgáltatásaink körét, mely lehetővé tette számunkra, hogy generálkivitelezőként is évek óta jelen vagyunk az építőipar több szegmensében.

2018-ban további bővítéseket hajtunk végre Vállalatunknál. Részvénytársasággá alakulásunkat több változás is követ. Létrehoztuk Önálló üzletággént is működő épületgépészeti csoportunkat.
Facility Management csoportunk , melyet egy felvásárlással integráltunk köreinkbe, magas színvonalú épületüzemeltetési szolgáltatásokat nyújt irodaházak , retail, kereskedelmi egységek, ipari egységek területén.
Tervezési csoportunkat szintén integrációval bővítettük, ami által magas szintű referenciák is bekerültek vállalatunkba. Társasházak, irodaházak, sportlétesítmények, ipari létesítmények magas szintű tervezését látjuk el megrendelőink számára.
Ingatlanfejlesztési csoportunkat több pénzügyi és szakmai befektetővel hoztuk létre. Saját tervezéssel és kivitelezéssel megvalósítva magas szintű elképzeléseinket.

Hiszünk abban, hogy a mérnöki szakágak és a szolgáltatási csoportok összefogásával garantálható a minőség és, hogy csak így vállalható felelősséggel az egyre növekvő megrendelői igények megfelelő teljesítése.

Célkitűzésünk, hogy Vállalatunk olyan portfoliókkal rendelkezzen, mely egyedülálló a Magyar piacon.
Ezáltal cégünk minőségi szolgáltatásaival, hosszú távú garanciát biztosít a megrendelőink és a velünk együttműködő partnereink számára. Az elégedett megrendelőinkkel történő közös együttműködés teszi lehetővé, hogy Vállalatunk Magyarország meghatározó és szakmailag elismert szereplője legyen.

Referenciáink a teljesség igénye nélkül